آپکس(توسعه نرم افزار)

آپکس(توسعه نرم افزار)

(software development)Apex
آپکس(توسعه نرم افزار)

آپکس(توسعه نرم افزار)

(software development)Apex

تجارت الکترونیک برای همهE-commerce for everyone

E-commerce for everyoone

طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی فقط با 8 میلیون تومان

  • شناسه محصول : 104043
  • موضوع :
  • فرمت اصلی فایل : zip
  • تعداد صفحات : 11
  • حجم فایل: : 0.76

8000000تومان خرید و دانلود

پاورپوینت بتن پلیمری بازیافتیRecycled polymer concrete PowerPoint

تکنولوژی های وب معناییDownload the translation of the article: Applicability evaluation of semantic web technologies

ترجمه مقاله: ارزیابی کاربرد پذیری تکنولوژی های وب معناییDownload the translation of the article: Applicability evaluation of semantic web technologies

ترجمه مقاله انگلیسی ارزیابی کاربرد پذیری تکنولوژی های وب معنایی عنوان مقاله انگلیسی Applicability assessment of Semantic Web technologies

دانلود ترجمه مقاله: ارزیابی کاربرد پذیری تکنولوژی های وب معنایی

ترجمه مقاله انگلیسی 
 ارزیابی کاربرد پذیری تکنولوژی های وب معنایی
 مقاله وب معنایی
 مقاله تکنولوژی های وب معنایی
 مقاله ارزیابی کاربرد پذیری
 مقاله ترجمه شده
 مقاله رشته کامپیوتر
 Applicability assessment of Semantic
دسته بندی کامپیوتر و IT
فرمت فایل docx
حجم فایل 763 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15

عنوان مقاله انگلیسی :

 Applicability assessment of Semantic Web technologies

سال چاپ : 2011

تعداد صفحه : 11 صفحه

عنوان فارسی : ارزیابی کاربردپذیری تکنولوژی های وب معنایی

 

چکیده :

The Semantic Web is one of the fastest developing fields within the Information and Communication Technology sector and, as such, under constant examination by scientists and IT professionals. This article aims to provide a better understanding of the applicability of Semantic Web tools and technologies in practice. This aim will be achieved by surveying the recommended and emerging W3C standards, presenting an overview of the state-ofthe- art in the Semantic Web research in the European Union, analysing the W3C collection of Case studies and Use Cases, and discussing the extent of adoption of Semantic Web technologies. The overall technology maturity level assessment has shown that Semantic Web technologies are finding their ways into real-world applications, and that, rather than being merely a fashionable research issue, the Semantic Web, slowly but surely, becomes our reality.

عنوان فارسی : ارزیابی کاربردپذیری تکنولوژی های وب معنایی

چکیده :

وب معنایی یکی از زمینه های به سرعت در حال رشد در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات و مورد بررسی از سوی دانشمندان و شاغلان IT است. این مقاله درک بهتری از کاربردپذیری تکنولوژی ها و ابزار وب معنایی در عمل به دست می دهد. این هدف با بررسی استانداردهای W3C برآمده و توصیه شده، ارائه مروری بر آخرین وضعیت در جستجوی وب معنایی در اتحادیه اروپا، تحلیل مجموعه مطالعات موردی W3C و موارد استفاده و نیز بررسی حد تطبیق فناوری های وب معنایی انجام خواهد شد. ارزیابی کلی سطح رشد فناوری نشان داده است که فناوری های وب معنایی راهشان را به سمت کاربردهای جهان واقعی می یابند و به جای صرفا یک مسئله مدروز بودن، وب معنایی (گرچه به کندی ولی با اطمینان) به تحقق می پیوندد.

تعداد صفحه : 15 صفحه

دانلود ترجمه مقاله: ارزیابی کاربرد پذیری تکنولوژی های وب معنایی

دانلود پاورپوینت روش تحقیق پیشرفتهDownload advanced research method PowerPoint

پاورپوینت روش تحقیق پیشرفته
Download advanced research method PowerPoint

روش تحقیق پیشرفته

دانلود پاورپوینت روش تحقیق پیشرفته

روش تحقیق پیشرفته  
تحقیق پیشرفته 
تحقیق چیست
تحقیق چگونه آغاز می شود
خواندن برای تحقیق
نگارش
تحلیل دادهها
جمع آوری داده ها
داده
تحقیق
دسته بندی عمومی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1098 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 285

 

فایل دانلودی حاوی یک فایل پاورپوینتی قابل ویرایش میباشد.
فهرست مطالب فایل دانلودی:
فصل اول :تحقیق چیست؟
فصل دوم : تحقیق چگونه آغاز می شود؟
فصل سوم : اندیشیدن در بارة روشها
فصل چهارم : خواندن برای تحقیق
فصل ششم : جمع‌آوری داده‌ها
فصل هفتم : تحلیل دادهها
فصل هشتم : نگارش
فصل نهم : خاتمه دادن
قسمتی از متن :
برداشت شما از تحقیق چیست؟
چگونه به تحقیق نگاه میکنید؟
چه تعریفی از تحقیق در نظر دارید؟
این جمله را حد اکثر با بیست کلمه تکمیل کنید.
تحقیق عبارتست از:
تعریف تحقیق
تحقیق فرایندی است برنامه ریزی شده، هوشیارانه، نظام مند (systematic ) و قابل اعتماد برای یافتن حقایق یا فهم عمیق مسایل
ده نکته در مورد تحقیق
تحقیق خیلی وقت گیر است.
تحقیق یک پدیدة ذهنی است
تحقیق خسته کننده و کسالت آور است اما ممکن است جالب و سرگرم کننده هم باشد.
تحقیق ممکن است در طول زندگی محقق تداوم داشته باشد.
فرایند تحقیق ممکن است بسیار جالبتر از نتایج آن باشد.
تحقیق خیلی وقت گیر است.
تحقیق یک پدیدة ذهنی است
تحقیق خسته کننده و کسالت آور است اما ممکن است جالب و سرگرم کننده هم باشد.
تحقیق ممکن است در طول زندگی محقق تداوم داشته باشد.
فرایند تحقیق ممکن است بسیار جالبتر از نتایج آن باشد.
انواع تحقیق(از دیدگاههای مختلف)
تحقیق نظری (pure)، کاربردی(applied ) و راهبردی( strategic).
توصیفی(descriptive)، تبیینی (explanatory) وارزیابی(evaluation).
تحقیق آزاد (market research ) وتحقیق آکادمیک(academic research ).
تحقیق اکتشافی(exploratory ) آزمایشی(experimental or testing out )
حل مشکل(problem solving ).
تحقیق پنهانی یا ناآشکار(covert )، رقابتی(adversarial ) ومبتنی بر همکاری (collaborative ).
تحقیق بنیادی(basic )، کاربردی، ابزاری، مشارکتی و عملیاتی
تقسیم بندی انواع تحقیق
برحسب هدف:
بنیادی که هدف آن آزمون نظریه ها, تبیین روابط و پدیده ها ونظریه پردازی, وبالاخره تولید دانش و بررسی نظریه تحول تاریخ است.
و...........

فایل دانلودی حاوی یک فایل پاورپوینتی قابل ویرایش میباشد.

فهرست مطالب فایل دانلودی:

فصل اول :تحقیق چیست؟

فصل دوم : تحقیق چگونه آغاز می شود؟

فصل سوم : اندیشیدن در بارة روشها

فصل چهارم : خواندن برای تحقیق

فصل ششم : جمع‌آوری داده‌ها

فصل هفتم : تحلیل دادهها

فصل هشتم : نگارش

فصل نهم : خاتمه دادن

 

 

قسمتی از متن :

برداشت شما از تحقیق چیست؟

چگونه به تحقیق نگاه میکنید؟

چه تعریفی از تحقیق در نظر دارید؟

این جمله را حد اکثر با بیست کلمه تکمیل کنید.

تحقیق عبارتست از:

 

تعریف تحقیق

تحقیق فرایندی است برنامه ریزی شده، هوشیارانه، نظام مند (systematic ) و قابل اعتماد برای یافتن حقایق یا فهم عمیق مسایل

ده نکته در مورد تحقیق

تحقیق خیلی وقت گیر است.

تحقیق یک پدیدة ذهنی است

تحقیق خسته کننده و کسالت آور است اما ممکن است جالب و سرگرم کننده هم باشد.

تحقیق ممکن است در طول زندگی محقق تداوم داشته باشد.

فرایند تحقیق ممکن است بسیار جالبتر از نتایج آن باشد.

تحقیق خیلی وقت گیر است.

تحقیق یک پدیدة ذهنی است

تحقیق خسته کننده و کسالت آور است اما ممکن است جالب و سرگرم کننده هم باشد.

تحقیق ممکن است در طول زندگی محقق تداوم داشته باشد.

فرایند تحقیق ممکن است بسیار جالبتر از نتایج آن باشد.

 

انواع تحقیق(از دیدگاههای مختلف)

تحقیق نظری (pure)، کاربردی(applied ) و راهبردی( strategic).

توصیفی(descriptive)، تبیینی (explanatory) وارزیابی(evaluation).

تحقیق آزاد (market research ) وتحقیق آکادمیک(academic research ).

تحقیق اکتشافی(exploratory ) آزمایشی(experimental or testing out )

حل مشکل(problem solving ).

تحقیق پنهانی یا ناآشکار(covert )، رقابتی(adversarial ) ومبتنی بر همکاری (collaborative ).

تحقیق بنیادی(basic )، کاربردی، ابزاری، مشارکتی و عملیاتی

 

تقسیم بندی انواع تحقیق

برحسب هدف:

بنیادی که هدف آن آزمون نظریه ها, تبیین روابط و پدیده ها ونظریه پردازی, وبالاخره تولید دانش و بررسی نظریه تحول تاریخ است.

و...........

 

دانلود پاورپوینت روش تحقیق پیشرفته

دانلود تکنولوژی گوشت و شیلاتDownload meat and fisheries technology


تکنولوژی گوشت و شیلات

تکنولوژی گوشت و شیلات

Download meat and fisheries technology

دانلود تکنولوژی گوشت و شیلات

تکنولوژی گوشت و شیلات    
ساختمان گوشت
پروتئین
انقباض
تغییرات پس از کشتار
صلابت نعشی
  مکانیسم
دستگاه برش گوشتهای منجمد
دستگاه کاتر
دستگاه جدا کننده 
دستگاه پر کن یا فیلر
چربی
افزودنی ها
  انجماد زدایی
کنسروسازی
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 5068 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 123

 

فایل دانلودی حاوی یک فایل پاورپوینتی قابل ویرایش  به همراه عکس و ...میباشد.
فهرست مطالب فایل دانلودی:
ساختمان گوشت
پروتئین
انقباض
تغییرات پس از کشتار
صلابت نعشی
  مکانیسم
  تردی گوشت  Tenderness
 تردی مصنوعی
تغییرات غیر طبیعی پس از کشتار
گوشتهای تیره، سفت و خشک ( DFD )
گوشتهای رنگ پریده، نرم و مرطوب ( PSE )
صلابت نعشی هنگام رفع انجماد
ظرفیت نگهداری اب و عوامل موثر بر ان
ترکیبات گوشت
تجهیزات و ماشین الات مورد استفاده در صنایع گوشت:
دستگاه برش گوشتهای منجمد
دستگاه کاتر
دستگاه جدا کننده 
دستگاه پر کن یا فیلر
اتاقکهای مخصوص دود دادن
 دستگاه تامبلر Tumbler
کالباس های حرارت دیده
چربی
افزودنی ها
تکنولوژی تهیه کالباس های حرارت دیده
امولسیون سازی Emulsification
برای تولید کالباس پخته سه روش وجود دارد
روش کوتریزاسیون گوشت Lean meat method 
روش کوتریزاسیون گوشت و چربی به صورت جداگانه  Fat method  
کوتریزاسیون در خلا    
  کالباس های خام: Raw fermented sausages
تکنولوژی تهیه کالباس های خام قابل برش
تخمیر و خشک کردن      
 فراورده های گوشتی عمل امده خام
روش Wiltshire
افزودن بقیه افزودنی ها  
روش تولید همبرگر
ترکیب شیمیایی بدن ماهی
لیپید ها
  تری متیل امین اکساید:TMAO
  تغییرات پس از صید
  اصول اماده سازی و نگهداری 
انجماد
نمودار فرایند انجماد در ماهی
   تغییرات کیفی در ماهی منجمد
  انجماد زدایی
کنسروسازی
مراحل تهیه کنسرو ماهی
   تهیه فراورده های دودی: (Smoked fish)
میگو: shrimp or Prawn
لکه سیاه Black spot 
    نرم تنان Molluscs 
معایب
خاویار : Caviare
گونه های ماهیان خاویاری
  روشهای عمل اوری خاویار:
  روش عمل آوری خاویار دان بسته بندی شده در قوطی های فلزی:
میکروبیولوژی خاویار
خاویار مصنوعی
قسمتی از متن :
ساختمان گوشت:
     لاشه شامل، 
                گوشت بدون چربی ( Lean) – چربی - استخوان – بافت همبند میباشد.
     چربی،  
            زیر جلدی – بین عضلانی ( inter muscular ) – بین رشته ای ( intra m) 
            اسیدهای چرب موجود، 4 تا 22 کربنه هستندکه مهم ترین انها اسید اولئیک، پالمتیک و استئاریک میباشند. درصد اسید های چرب اشباع گوسفند از همه بالاتر( 53% اشباع، 47% غیر اشباع) و ماهی از همه کمتر است( 21% اشباع، 79% غیر اشباع) 
            بقیه چربی ها شامل فسفولپید، هورمون های استروئیدی میباشد( گاو 0/1% گلسترول) 
  کربوهیدرات،
           شامل گلیکوژن و گلوکز میباشد
 گوشت بدون چربی، 
          شامل، 75% اب، 22% پروتئین، 2-4% چربی( intra m)، 2% فسفات و مواد معدنی          
پروتئین،
      شامل 12% ( 55-60%) پروتئین میوفیبریلی، محلول در غلظت های نمکی
             7% (30%) پروتئین سارکوپلاسمیک، محلول در اب و غلظت های پایین نمکی
             2% (10-15%) پروتئین ساختمانی شامل بافت همبند، غیر محلول
 و......................

فایل دانلودی حاوی یک فایل پاورپوینتی قابل ویرایش  به همراه عکس و ...میباشد.

فهرست مطالب فایل دانلودی:

ساختمان گوشت

پروتئین

انقباض

تغییرات پس از کشتار

صلابت نعشی

  مکانیسم

  تردی گوشت  Tenderness

 تردی مصنوعی

تغییرات غیر طبیعی پس از کشتار

گوشتهای تیره، سفت و خشک ( DFD )

گوشتهای رنگ پریده، نرم و مرطوب ( PSE )

صلابت نعشی هنگام رفع انجماد

ظرفیت نگهداری اب و عوامل موثر بر ان

ترکیبات گوشت

تجهیزات و ماشین الات مورد استفاده در صنایع گوشت:

دستگاه برش گوشتهای منجمد

دستگاه کاتر

دستگاه جدا کننده 

دستگاه پر کن یا فیلر

اتاقکهای مخصوص دود دادن

 دستگاه تامبلر Tumbler

کالباس های حرارت دیده

چربی

افزودنی ها

تکنولوژی تهیه کالباس های حرارت دیده

امولسیون سازی Emulsification

برای تولید کالباس پخته سه روش وجود دارد

روش کوتریزاسیون گوشت Lean meat method 

روش کوتریزاسیون گوشت و چربی به صورت جداگانه  Fat method  

کوتریزاسیون در خلا    

  کالباس های خام: Raw fermented sausages

تکنولوژی تهیه کالباس های خام قابل برش

تخمیر و خشک کردن      

 فراورده های گوشتی عمل امده خام

روش Wiltshire

افزودن بقیه افزودنی ها  

روش تولید همبرگر

ترکیب شیمیایی بدن ماهی

لیپید ها

  تری متیل امین اکساید:TMAO

  تغییرات پس از صید

  اصول اماده سازی و نگهداری 

انجماد

نمودار فرایند انجماد در ماهی

   تغییرات کیفی در ماهی منجمد

  انجماد زدایی

کنسروسازی

مراحل تهیه کنسرو ماهی

   تهیه فراورده های دودی: (Smoked fish)

میگو: shrimp or Prawn

لکه سیاه Black spot 

    نرم تنان Molluscs 

معایب

خاویار : Caviare

گونه های ماهیان خاویاری

  روشهای عمل اوری خاویار:

  روش عمل آوری خاویار دان بسته بندی شده در قوطی های فلزی:

میکروبیولوژی خاویار

خاویار مصنوعی

 

قسمتی از متن :

ساختمان گوشت:

     لاشه شامل، 

                گوشت بدون چربی ( Lean) – چربی - استخوان – بافت همبند میباشد.

     چربی،  

            زیر جلدی – بین عضلانی ( inter muscular ) – بین رشته ای ( intra m) 

            اسیدهای چرب موجود، 4 تا 22 کربنه هستندکه مهم ترین انها اسید اولئیک، پالمتیک و استئاریک میباشند. درصد اسید های چرب اشباع گوسفند از همه بالاتر( 53% اشباع، 47% غیر اشباع) و ماهی از همه کمتر است( 21% اشباع، 79% غیر اشباع) 

            بقیه چربی ها شامل فسفولپید، هورمون های استروئیدی میباشد( گاو 0/1% گلسترول) 

  کربوهیدرات،

           شامل گلیکوژن و گلوکز میباشد

 گوشت بدون چربی، 

          شامل، 75% اب، 22% پروتئین، 2-4% چربی( intra m)، 2% فسفات و مواد معدنی          

پروتئین،

      شامل 12% ( 55-60%) پروتئین میوفیبریلی، محلول در غلظت های نمکی

             7% (30%) پروتئین سارکوپلاسمیک، محلول در اب و غلظت های پایین نمکی

             2% (10-15%) پروتئین ساختمانی شامل بافت همبند، غیر محلول

 و......................

 

دانلود تکنولوژی گوشت و شیلات